Folkehelseprofilene for fylkene 2014

Folkehelseprofilene for fylkene 2014 er publisert på Folkehelseinstituttets nettsider. Fylkesprofilene gir en oversikt over folkehelsen i det enkelte fylket. Årets folkehelseprofiler for fylkene inneholder flere nye statistikkilder og supplerer folkehelseprofilene for kommunene. Folkehelseprofilene er små rapporter på fire sider som presenterer data fra Folkehelseinstituttets statistikkbanker. De fleste tallene om levevaner er basert på tall fra spørreundersøkelser. […]

Folkehelseprofilene for fylkene 2014 er publisert på Folkehelseinstituttets nettsider. Fylkesprofilene gir en oversikt over folkehelsen i det enkelte fylket.
Årets folkehelseprofiler for fylkene inneholder flere nye statistikkilder og supplerer folkehelseprofilene for kommunene.

Folkehelseprofilene er små rapporter på fire sider som presenterer data fra Folkehelseinstituttets statistikkbanker.

De fleste tallene om levevaner er basert på tall fra spørreundersøkelser. Dette bør fylker og kommuner ta hensyn til når de skal tolke dataene. 

Mer data i statistikkbanken

I Norgeshelsa statistikkbank kan man hente ut ytterligere data, se på utviklingen over tid og finne mer detaljert statistikk enn det som er presentert i profilene. Man kan også lage tabeller og diagrammer.

 

Kilde: Folkehelseinstituttet